Τμήμα κατ' οίκον νοσηλείας του Hellenic Healthcare Group (HHG)

Κατ Οίκον Νοσηλεία

About Us
  
O Όμιλος HHG παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «HomeCare – Kατ’ οίκον Υπηρεσίες Υγείας» που προσφέρει εξατομικευμένες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες σε όποιον επιθυμεί ή χρειάζεται κατ΄οίκον εξυπηρέτηση στο οικείο περιβάλλον του.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό του Hellenic Healthcare Group και έχοντας στη διάθεσή του τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, η «HomeCare» στοχεύει στη συνεχή ιατρική φροντίδα, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη διευκόλυνση των ατόμων που χρήζουν βοήθειας καθώς και των οικείων τους, σε μια χρονική συγκυρία που οι συνθήκες το απαιτούν περισσότερο από ποτέ.

Στην περίπτωση της κατ’ οίκον νοσηλείας, αυτή παρέχεται μετά από συνεννόηση με τον ιατρό ή τη θεραπευτική ομάδα της επιλογής του ενδιαφερόμενου. Το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό της «HomeCare» βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό και συνεργάζεται με όλα τα νοσοκομεία με σκοπό τη βέλτιστη φροντίδα.

Σήμερα, η υπηρεσία «HomeCare – Kατ’ οίκον Υπηρεσίες Υγείας» του ομίλου HHG έχει αναδειχθεί σε απαραίτητο και σημαντικό κρίκο στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη. Ο Όμιλος διαθέτει 7 κορυφαία θεραπευτήρια – Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic και Απολλώνειο στην Κύπρο – τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, την εταιρία Y-Logimed, με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB, την εταιρία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο εργασίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία απομακρυσμένης ιατρικής περίθαλψης, Digital Clinic, και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot. Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Specialities
  • Ιδιωτικές Δομές