“ΓΑΛΙΛΑΙΑ” Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας

About Us
  
Ο Ξενώνας είναι ένας άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένος χώρος φροντίδας, όπου εξειδικευμένο και γεμάτο αγάπη προσωπικό προσφέρει δωρεάν Ανακουφιστική Φροντίδα σε ασθενείς που θέλουν να ενταχθούν σε αυτόν για διάφορους λόγους:

  • Έχουν ιδιαίτερες ανάγκες, κυρίως σχετικά με τον έλεγχο δύσκολων συμπτωμάτων που δε μπορούν να ελεγχθούν σωστά στο σπίτι, όπως ο πόνος, η ναυτία, η δύσπνοια, η έντονη αδιαθεσία κ.ά..
  • Χρειάζονται βοήθεια και στήριξη στις οικογένειές τους σχετικά με την ασθένεια και το τι καλούνται να αντιμετωπίσουν εκείνη τη στιγμή, καθώς και μια σύντομη ανάπαυλα από την απαιτητική φροντίδα του ασθενούς.
  • Ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο και επιθυμούν η εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζονται να τους δοθεί στον Ξενώνα.

Ο Ξενώνας Ανακουφιστικής Φροντίδας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» ξεκίνησε να λειτουργεί στις 29 Ιανουαρίου του 2018 και είναι ο πρώτος Ξενώνας Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες σε αυτόν παρέχονται εντελώς δωρεάν, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής ή μη κάλυψης του ασθενούς.

Αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας στον Ξενώνα και να σας φροντίσουμε.