Οικονομική Ενίσχυση

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει ανάγκη από τη συμβολή όλων. Δεν ανήκει σε κάποιον, ούτε στηρίζετε σε λίγους. Διαχρονικά, στα 64 χρόνια λειτουργίας της, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει προσφέρει στο δημόσιο σύστημα υγείας την μεγαλύτερη υποστήριξη από οποιαδήποτε άλλη κοινωφελή οργάνωση. Και αυτό το έκανε χάρις στη συνδρομή δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών της. Είμαστε περήφανοι γιατί από τα χρήματα που λαμβάνουμε σε ποσοστό που ξεπερνά το 80% μετατρέπονται σε δωρεάν υπηρεσίες προς τους πάσχοντες, τους φροντιστές τους και τους συμπολίτες μας.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε! Από μία απλή οικονομική προσφορά. Να υπενθυμίσουμε πως ό,τι προσφέρουμε ως υπηρεσία το προσφέρουμε δωρεάν. Και αυτό χάρις στην εθελοντική δουλειά των μελών μας και –το κυριότερο- χάρις στη δική σας συνδρομή.

Μπορείτε να κάνετε μια δωρέα από τα ποσά που βλέπετε ή να ορίσετε εσείς το ποσό της δωρεάς σας. Οι δωρεές γίνονται μέσω της πλατφόρμας PayPal με απόλυτη ασφάλεια και μπορείτε να δωρήσετε μέσω της κάρτας σας ακόμα και αν δεν έχετε PayPal λογαριασμό.

Προσωπικά Στοιχεία

Λεπτομέρειες Χρέωσης

Terms

Σύνολο Δωρεάς: €50,00