Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ !

Μαθήματα
Ηatha
Υoga​

To Hatha Yoga είναι μια πανάρχαια τεχνική, είναι άσκηση σώματος και αναπνοής. Καλλιεργεί την προσοχή στο σώμα και στην αναπνοή, είναι το μέσο για να έρθουμε σε σύνδεση και αρμονία με τον εαυτό μας.

Συγκεκριμένα η τεχνική που ανέπτυξε η Eva Ruchpaul, Hatha Yoga «Bien Tempere» είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες που επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η ΑΝΑΠΝΟΗ είναι το κλειδί !!!

Μέσω των asana (στάση σώματος και αναπνοής) πετυχαίνουμε το μοίρασμα των εντάσεων και επομένως εξισορρόπηση ενέργειας και ψυχοσωματικής ισορροπίας. Κάθε κίνησή μας εκτελείται συνειδητά, με εγρήγορση και παρουσία. Όλες οι στάσεις σώματος και αναπνοής γίνονται ήπια, χωρίς βία με σεβασμό προς το σώμα μας. Ανακαλύπτουμε τα όριά μας, ανακαλύπτουμε σώμα και ψυχή.

Στόχος κάθε συνάντησης είναι να εμπνεύσει τον ασκούμενο να ανακαλύψει ένα πιο προσωπικό τρόπο εκγύμνασης, καθαρά εναρμονισμένο με τις ανάγκες της εκάστοτε στιγμής.  Πρόθεσή μας να αισθανόμαστε όμορφα μέσα στο ίδιο μας το σώμα. Να αποφορτιστούμε από το άγχος και την πίεση και να απολαμβάνουμε διαύγεια και ηρεμία του νου. Άσκηση που μας βοηθάει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή με παρουσία.

Επανασύνδεση με την θετική πλευρά της ζωής!

Το Hatha Yoga, είναι βίωμα, είναι προσωπική εμπειρία πέρα από λεκτικούς ορισμούς

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να το ανακαλύψει ! Namaste

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η πρακτική Hatha Yoga, γίνεται μία φορά την εβδομάδα, μέσω Zoom

Διάρκεια 45΄

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

Φροντίστε να βρίσκεστε σε έναν άνετο χώρο με ένα στρωματάκι yoga, με άνετα ρούχα και χωρίς περιττά.

Χαρίστε αυτό το «δώρο» στον εαυτό σας.  Χαρίστε μία ώρα την εβδομάδα

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να κλήσεις ένα ραντεβού