Μαθήματα Ποδηλατικής Παιδείας – Ποδηλασία στην Πάρνηθα

Λίγα λόγια για τους διοργανωτές:

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., είναι η επίσημη, αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd., σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, της PORSCHE AG και της SIXT, στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν επίσης το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, με τρεις κάθετες μονάδες Yamaha και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.motodirect.gr, προσφέροντας, έτσι, μία ολοκληρωμένη, 360 εμπειρία πώλησης και υπηρεσιών. Απασχολεί, στο σύνολό της, μία ομάδα με περισσότερους από 292 καταρτισμένους επαγγελματίες που εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ξεχωριστά, ενώ παράλληλα έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο δίκτυο συνεργατών, τους μετόχους, καθώς και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Με γνώμονα την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία συνεχίζουν, με το ίδιο πάθος, το έργο τους.

Η Trekking Hellas εδώ και 36 χρόνια οργανώνει μοναδικές εμπειρίες στη φύση με τα υψηλότερα πρότυπα με τους πιο έμπειρους οδηγούς και ντόπιους προμηθευτές. Το όραμα της είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να έρθουν σε επαφή με την ελληνική ύπαιθρο μέσα από τις ατελείωτες δραστηριότητες για ενήλικες και τις εξορμήσεις στη φύση και εμείς να συμβάλλουμε στην αειφόρο της ανάπτυξη υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινότητες.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 ως κοινωφελής οργάνωση υπό τη καθοδήγηση του Γ. Παπανικολάου και λειτουργεί τουλάχιστον 54 παραρτήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια. Βασικοί άξονες των δραστηριοτήτων της  Ε.Α.Ε. είναι:

α) η ενημέρωση του πληθυσμού,

β) η προώθηση της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου,

γ) η ψυχοκοινωνική στήριξη όσων έχουν ασθενήσει και των φροντιστών τους,

δ) η επιστημονική ενημέρωση λειτουργών υγείας,

ε) η παροχή φιλοξενίας και υγειονομικών υπηρεσιών σε ασθενείς και

στ) η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς την Πολιτεία.

Το πρόγραμμα Αριάδνη είναι η πρώτη συνολική προσπάθεια να αναγνωριστούν, να μετριαστούν και να αντιμετωπιστούν οι επιδράσεις που προκαλεί ο καρκίνος σε νέους/ες ενήλικες. Επιδράσεις που δεν αφορούν μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχική και πνευματική ευδιαθεσία καθώς και τις κοινωνικές σχέσεις των ασθενών.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου

Δ.T. – Πάρνηθα – Ποδηλασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γιατί αυξάνονται οι καρκίνοι στους νέους; «Το αλκοόλ είναι καρκινογόνος ουσία κατηγορίας ένα»

Με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία, Κέιτ Μίντλετον και Βασιλιάς Κάρολος ο κ. Φιλόπουλος δήλωσε

Read More