ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

64 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Βασικοί άξονες των δραστηριοτήτων μας είναι η ενημέρωση του πληθυσμού, η προώθηση της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου, η ψυχοκοινωνική στήριξη όσων έχουν ασθενήσει και των φροντιστών τους, η επιστημονική ενημέρωση λειτουργών υγείας, η παροχή φιλοξενίας και υγειονομικών υπηρεσιών σε ασθενείς και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς την Πολιτεία.

Στη συνέχεια παρατίθεται ενδεικτικά ένα μέρος των σημαντικότερων δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Η Ε.Α.Ε. ιδρύθηκε το 1958 ως κοινωφελής οργάνωση από επιφανείς συμπολίτες μας υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Έλληνα επιστήμονα Γεώργιου Παπανικολάου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου
(4η Φεβρουαρίου)

Πετύχαμε να κάνουμε γνωστές και να διαδώσουμε και στη χώρα μας συγκεκριμένες εκστρατείες ευαισθητοποίησης, όπως είναι για τον καρκίνο του μαστού τον Οκτώβριο και για την Παγκόσμια ημέρα καρκίνου (4η Φεβρουαρίου) σε συνεργασία και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Διεθνούς Ένωσης για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC).

[dearpdf id=”988673″ ][/dearpdf]

Δείτε αναλυτικά το φυλλάδιό μας

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΕΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

Εκσυγχρονίσαμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο και διαθέτουμε τις ιστοσελίδες cancerhellas.org,
stopkapnisma.gr, keyeepso.cancerhellas.org και το ariadniproject.gr

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία είναι μία ανεξάρτητη ιατροκοινωνική οργάνωση και αυτή την ανεξαρτησία της την διαφυλάττουμε με κάθε τρόπο.

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στηρίζεται από Χορηγίες και Δωρεές τόσο ιδιωτών όσο και εταιριών. Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε για τη γενναιοδωρία τους.